• Cancel
    Filter
Filter

32. Online C est Une Legende Mualla Müzayedesi

Müzayedemizde komisyon oranımız %10'dur.

Kargolarınız yapılan ödemelerden itibaren bir hafta içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir. İstanbul dışına gönderimi yapılan eserler  anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo firması ile tarafınıza alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir. İstanbul içi alternatif teslimat yöntemleri için 0(212) 258 18 17 telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

Müzayedemizde yayınlanan eserler satış öncesi iki hafta boyunca adresimizde teşhir edilmektedir. Müzayedemizde bulunan tüm eserleri galerimizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.  Alıcılar, tüm eserlerin "haliyle" satışa sunulduğunu, pey vereceği eseri öncesinde yeterince kontrol ettiğini taahhüt eder. Tabloların çerçevelerinden kaynaklanan sorunlar iade ve iptal sebebi olarak kabul edilemez. Sanat evimiz sadece eserlerin satışından sorumludur.

Artium Modern sattığı Türk ressamlarına ait tüm eserlerin orijinalliğini garanti etmekte ve talep edenlere sertifikasını vermektedir.

 

  • Category: Tablo
Lot: 44 » Tablo

"Şiir Ressamı Olarak Bilinen" Tülay Tura Börtecene (1936 - 2018)

Peyzaj, İmzalı 1963 Tarihli, Tuval üzerine yağlıboya, 82 x 59 cm (Onarılmış)

Çocukluğunu birlikte geçirdiği Eyüboğlu ailesinden resim sanatının yanında bir çok şey öğrenen (şiir, edebiyat gibi) Tülay Tura Börtecene, Güzel Sanatlar Akademisinde Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinden mezun oldu. Kendisine "şiir ressamı" denmesinin sebebi ise; Ferit Edgü, Selim İleri, Ahmet Oktay, Edip Cansever; Enis Batur ve Adalet Ağaoğlu gibi şairlerin şiirlerinden esinli eserler vermesidir.

Details
Lot: 45 » Tablo

"Beyrutlu Ali Cemal'den Hiç Bulunmayacak Bir Otoportre Çalışması" Ali Cemal Ben'im (1881-1939)

Otoportre, Eski Türkçe "Ali Cemal" imzalı, Fotoğraf üzerine suluboya, 28 x 19 cm

Fotoğrafçı-ressam Karagheusian'ın (Karagözyan) çekmiş olduğu fotoğrafın üzerine karakalem ve suluboya ile yeniden resimleyen Ali Cemal Ben'im, altına da eski Türkçe ile imzasını atmıştır.

Details
previous
Go to Page: / 8
next