• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

32. Online C est Une Legende Mualla Müzayedesi

Müzayedemizde komisyon oranımız %10'dur.

Kargolarınız yapılan ödemelerden itibaren bir hafta içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir. İstanbul dışına gönderimi yapılan eserler  anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo firması ile tarafınıza alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir. İstanbul içi alternatif teslimat yöntemleri için 0(212) 258 18 17 telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

Müzayedemizde yayınlanan eserler satış öncesi iki hafta boyunca adresimizde teşhir edilmektedir. Müzayedemizde bulunan tüm eserleri galerimizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.  Alıcılar, tüm eserlerin "haliyle" satışa sunulduğunu, pey vereceği eseri öncesinde yeterince kontrol ettiğini taahhüt eder. Tabloların çerçevelerinden kaynaklanan sorunlar iade ve iptal sebebi olarak kabul edilemez. Sanat evimiz sadece eserlerin satışından sorumludur.

Artium Modern sattığı Türk ressamlarına ait tüm eserlerin orijinalliğini garanti etmekte ve talep edenlere sertifikasını vermektedir.

 

  • Kategori: Tablo
Lot: 101 » Tablo

"C'est Une Legende - Mualla" "Bugüne Dek Görülmemiş Nitelikte Olağanüstü Bir Mualla!" Fikret Mualla (1903-1967)

"Manosque'da 14 Temmuz Kutlamaları", İmzasız, Tuval üzerine yağlıboya, 50 x 65 cm (Bu eser 2009 yılında Paris'te basılan Marc Ottavi ve Kerem Topuz'un yazdığı "Catalogue Raisonne De L'Oeuvre De Fikret Moualla" adlı kitapta yer almaktadır)

Bu eserin dünyanın en önemli Fikret Mualla otoritesi olan Marc Ottavi tarafından onaylanmış, orijinal bir eser olduğuna dair sertifikası bulunmaktadır. Ayrıca ülkemiz açısından değerli bir uzman olan Bayram Karşıt tarafından onaylanmış sertifikası da bulunmaktadır.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 8
sonraki