• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

41.Online H.R Koleksiyonu Sanat Kitapları Müzayedesi

-Müzayedemiz 06 Kasım Pazar günü saat 13.00'den itibaren canlı olarak yayınlanacaktır. Her lotun ekranda kalma süresi 20 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa çıkacak ve süresi boyunca teklif gelmesi halinde her lot 15 saniye daha uzayacaktır.

Müzayedemizde komisyon oranımız %20'dir.

-Müzayedemizde yayınlanan kitapların tümü galerimizde teşhir edilmektedir. Kitapları galerimizi ziyaret ederek görebilirsiniz. Alıcılar tüm kitapların "HALİYLE" satışa sunulduğunu ve pey vereceği ürünü öncesinde yeterince kontrol ettiğini taahhüt eder. Sanat evimiz sadece kitapların satışında aracı konumdadır.

 Açık arttırma sonrası satış iptali, cayma hakkı veya alımdan vazgeçme söz konusu değildir. Aksi halde hukuki işlem başlatılır ve cezai şartlar uygulanır. Cezai şart toplam tutarın %30'u olarak hesaplanır ve tahsil edilir.

 Kargolarınız yapılan ödemelerden itibaren bir hafta içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir. İstanbul dışına gönderimi yapılan kargolar  anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo firması ile tarafınıza "Alıcı Ödemeli" olarak gönderilmektedir. İstanbul içi alternatif teslimat yöntemleri için 0(530) 100 66 93 ve 0(212) 258 18 17 telefon numaralarinizdan bilgi alabilirsiniz.

Müzayedemizde bulunan tüm kitapları 22 Ekim 2022 Cumartesi gününden itibaren galerimizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

önceki
Sayfaya Git: / 15
sonraki