• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

44.Online Müzayede "Seçme Kitaplarla Sanat Yolculuğu"

-Müzayedemiz 12 Mart Pazar günü saat 12.00'den itibaren canlı olarak yayınlanacaktır. Her lotun ekranda kalma süresi 15 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa çıkacak ve süresi boyunca teklif gelmesi halinde her lot 10 saniye daha uzayacaktır.

Müzayedemizde komisyon oranımız %20'dir.

-Müzayedemizde yayınlanan kitapların tümü yeni galerimizde teşhir edilmektedir. Alıcılar tüm kitapların "HALİYLE" satışa sunulduğunu ve pey vereceği ürünü öncesinde yeterince kontrol ettiğini taahhüt eder. Sanat evimiz sadece kitapların satışında aracı konumdadır.

 Açık arttırma sonrası satış iptali, cayma hakkı veya alımdan vazgeçme söz konusu değildir. Aksi halde hukuki işlem başlatılır ve cezai şartlar uygulanır. Cezai şart toplam tutarın %30'u olarak hesaplanır ve tahsil edilir.

 Kargolarınız yapılan ödemelerden itibaren bir hafta içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir. İstanbul dışına gönderimi yapılan kargolar  anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo firması ile tarafınıza "Alıcı Ödemeli" olarak gönderilmektedir. İstanbul içi alternatif teslimat yöntemleri için  0(530) 100 66 93 telefon numarasından ya da whatsapp üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Müzayedemizde bulunan tüm kitapları 22 Şubat 2023 Çarşamba gününden itibaren yeni galerimiz ziyaret ederek inceleyebilirsiniz

Yeni adresimiz: Hacı Mansur Sokak "Aycibin Pasajı" No: 5/32  Nişantaşı- İstanbul

önceki
Sayfaya Git: / 15
sonraki